Ving, Spies, Tjareborg ile sözleşme yeniledik.

6 Aralık 2019

Ving, Spies ve Tjareborg ile sözleşme yenilendi.

   İskandinav ülkelerinin en büyük tur operatörü olan Ving, Spies ve Tjareborg acentalarının Türkiye temsilciliğini yapan acentamız, Thomas Cook’un iflasından sonra grubun yeni sahipleri ile sözleşme yeniledi.
   Acentamız 1986’dan beri Thomas Cook Nordic’in Türkiye temsilciliğini yapıyor. Thomas Cook iflası sonrasında Nordic bölümünü oluşturan Ving, Spies ve Tjareborg,  içeriğinde Strawberry  Group – Altor – TDR Capital’in bulunduğu üçlü bir konsorsiyuma satıldı. Grubun satın almadan sonraki adı  “Nordic Leisure Travel Group AB” oldu.
   Thomas Cook, 23 Eylül 2019’da iflas etmiş ve grubun İskandinav bölümü de iflasın eşiğine gelmişti. Güçlü bir mali yapısı olması ve kreditörlerin desteği sayesinde 24 Eylül 2019’da tüm İskandinav operasyonları devam etmişti. Bir hafta sonrasında ise tüm otel ödemelerine devam edilmişti.
   Astral Seyahat Acentası olarak Side, Alanya, Bodrum, Marmaris ve İzmir şubelerimizle bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra değerli Partnerlerimizin de desteği ile 33 yıldır olduğu gibi sektörümüze ve ülke ekonomimize hizmet etmeye devam edeceğiz.