Astral Turizm sezon sonu toplantı ve etkinliklerini gerçekleştirdi

29 Ekim 2018

Astral Turizm sezon sonu toplantı ve etkinliklerini gerçekleştirdi.

Yoğun geçen 2018 yaz sezonu sonunda Astral Turizm olarak tüm bölgeler Side ofisimizde toplanıp sezon değerlendirme toplantısı yaptık.  1986 senesinde kurulan ve Türkiye Turizm’ine önemli katkılar sağlayan acentamızda altın kuralımız; Başarı ile övünmek değil, yaptığımız işi daha nasıl iyi yaparız? sorusudur.

   Bizlerde bu söze bağlı kalıp tüm bölgelerimizdeki operasyonlarımızı değerlendirmek adına toplantımızı gerçekleştirdik. Bodrum, Marmaris, Alanya ofis çalışanlarımız ile Side ofisimizde gerçekleştirdiğimiz toplantımızda 2019 yaz sezonuna yeni fikirler ve büyük sürprizler ile gireceğiz.

2 gün süren etkinlik çerçevesinde tüm Astral Turizm çalışanları, aileleri ile birlikte şirketimizin sahibi olduğu Side Resort Otel’de ağırlandılar.

Astral Turizm Etkinlik Takvimi

   Astral Turizm sezon sonu etkinliği 27.10.2018 tarihinde sabah tüm bölge çalışanlarının katılımıyla Side ofisimizde ‘ Sezon sonu değerlendirme ve yeni fikirler’ toplantısı ile başladı. Siz değerli misafirlerimize 2018 yaz sezonunda verdiğimiz hizmeti ve bu vermiş olduğumuz hizmeti 2019 yaz sezonunda daha neler katarak daha da iyi verebiliriz diye uzun bir toplantı gerçekleştirdik. 2019 yaz sezonunda yeni sürprizler ile karşınızda olacağız.

   Öğleden sonra ise tüm çalışanlarımızın aileleri ile birlikte Antalya’da bulunan ve dünyanın en uzun tünel akvaryumu ünvanına sahip olan Antalya Aquarium gezisine çıktık. Tüm bölgelerimizdeki personelimizin aileleri ile birlikte eğlenceli ve mutlu bir zaman geçirmesi 2018 yaz sezonu yorgunluğunu üzerlerinden atmalarına yardımcı oldu.

   Akvaryum Turu sonrasında Side Resort Otel akşam yemeğinde tekrar buluştuk. Akşam yemeğinden sonra çay ve Türk kahvesi eşliğinde edilen sohbetler, operasyon kritikleri, aile sohbetleri ile güzel ve dingin bir akşam geçirdik.

   Ertesi sabah kahvaltıdan sonra yine tüm personel toplanıp Manavgat Tekne Turu’na çıktık. Güneşli ve güzel bir pazar sabahında Manavgat Çayı üzerinde teknemiz ilerlerken yazın son günlerinde tüm personel birlikte olmak bizleri mutlu etti. Plaja geldiğimizde denize girmek isteyenler kendini Akdeniz’in hala sıcak olan sularına bıraktı. Denize girmek istemeyenler ise kıran kırana bir tavla turnuvasında buldular kendilerini. Bazılarımız da sahilde aileleriyle yürüyüş yapıp güzel ve güneşli bir pazar gününün tadını çıkardı.

   Tekne turu bittikten sonra gün sonunda Bodrum ve Marmaris ekibimiz bölgelerine dönmek üzere yola çıktılar.

   Astral Turizm olarak işimiz sizlere güzel ve unutulmaz tatil yaşatmaktır. 2018 yaz sezonunu bitirdik ancak 2019 yaz sezonu için şimdiden çalışmalarımıza başladık.

Bizi izlemeye devam edin 🙂

 

Etkinlik resimleri aşağıdadır