Haberler

Tur operatörümüzün yeni logo Tanıtımı


Tur Operatörümüzün Yeni Logosu Tanıtıldı Astral Turizm  CEO’su Sayın Cevat Çetinkaya’nın konu ile ilgili açıklaması şöyledir; 1986 Yılından bu yana Türkiye temsilciliğini gururla yaptığımız İskandinav Tur Operatörümüz “Nordic ..

DEVAMI
2 Mart

Ving, Spies, Tjareborg ile sözleşme yeniledik.


Ving, Spies ve Tjareborg ile sözleşme yenilendi.    İskandinav ülkelerinin en büyük tur operatörü olan Ving, Spies ve Tjareborg acentalarının Türkiye temsilciliğini yapan acentamız, Thomas Cook’un iflasından sonra ..

DEVAMI
6 Aralık

Tur operatörümüz Ving Group’tan Yaşam Boyu Başarı ödülü aldık..!


İskandinav Tur Operatörümüz olan Ving Group’tan şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı SN. Mehmet Bastıyalı’ya Yaşam Boyu Başarı Ödülü;    Nordic Leisure Travel Group Ticari Direktörü Stefan Lincoln ve grubun ..

DEVAMI
6 Aralık

Astral Turizm sezon sonu toplantı ve etkinliklerini gerçekleştirdi


Astral Turizm sezon sonu toplantı ve etkinliklerini gerçekleştirdi. Yoğun geçen 2018 yaz sezonu sonunda Astral Turizm olarak tüm bölgeler Side ofisimizde toplanıp sezon değerlendirme toplantısı yaptık.  1986 senesinde ..

DEVAMI
29 Ekim

53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu


   53. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu yaklaşım 1 ay sonra tüm ihtişamıyla gerçekleştirilecek. Birçok ülkeden üst düzey profesyonel bisiklet takımların yarışacağı Tour Of Turkey olarak da bilinen bisiklet yarışı  ..

DEVAMI
28 Eylül