Tur operatörümüz Ving Group’tan Yaşam Boyu Başarı ödülü aldık..!

6 Aralık 2019

İskandinav Tur Operatörümüz olan Ving Group’tan şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı SN. Mehmet Bastıyalı’ya Yaşam Boyu Başarı Ödülü;

   Nordic Leisure Travel Group Ticari Direktörü Stefan Lincoln ve grubun CEO’su Magnus Vikner, 1975 yılında Rodos Adasında başlayan dostluğun ve işbirliğinin 50. yılında şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Bastıyalı’ya ‘ Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ verdi.                                                                      .

   Bastıyalı Turizm olarak kuruluş yılı olan 1987’den beri kalite ve mükemmelliğe odaklı servis anlayışı ile hizmet vermeye özen gösteriyoruz. Yönetim Kurulu Başkanımız SN. Mehmet Bastıyalı, hizmet sektöründe bu anlayışın önemine hayatı boyunca inanmıştır.

Ödül töreni İsveç’in başkenti Stockholm’de düzenlendi. Tören Norveç, İsveç, Finlandiya ve Danimarka ofislerinin tamamının katılımı ile gerçekleşti.  Mehmet Bastıyalı’ya ödül Nordic Leisure Travel Group Ticari Direktörü Stefan Lincoln ile grubun Ceo’su Magnus Vikner tarafından verildi.

    Şirket bünyesinde bulunan Astral Turizm ile uzun yıllar partnerliği bulunan ve içeriğinde Ving, Spies ve Tjereborg acentalarının bulunduğu Ving Grup’tan şirketiimiz yönetim Kurulu Başkanı SN. Mehmet Bastıyalı’ya uzun yılların anısına ‘Life Time Achievement Award’ ( Yaşam Boyu Başarı ) ödülü ile onurlandırılmıştır.Sn. Mehmet Bastıyalı ödül töreninde sahnede bir de konuşma gerçekleştirmiştir. Ödül töreni İsveç’in Başkenti Stockholm’de gerçekleşmiştir.

Ödül töreninden resimler;